Studio Superior

Studio primeren  za do 2 osebi, z zakonsko posteljo, kavčem, kuhinjo, jedilnico in zasebno kopalnico s tušem. Vsakemu apartmaju pripada eno brezplačno parkirno mesto.

1-sobni apartma z balkonom

Primeren za 2 + 1 osebo, z zakonsko posteljo v spalnici in raztegljivim kavčem (pomožno ležišče) za tretjo osebo v dnevni sobi. Kuhinja, jedilni kot, opremljen balkon in lastna kopalnica s prho. Vsakemu apartmaju pripada eno brezplačno parkirno mesto.

Superior 1-sobni apartma z balkonom

Primeren za 2 osebi, z zakonsko posteljo v spalnici, kavčem v dnevni sobi, kuhinjo, jedilnico, opremljen balkon in zasebno kopalnico s tušem. Vsakemu apartmaju pripada eno brezplačno parkirno mesto.

2-sobni apartma z balkonom

Primerno za 4 osebe. Z zakonsko posteljo v eni spalnici in dvema ločenima posteljama v drugi spalnici. Kavč v dnevni sobi, kuhinja, jedilnica, opremljen balkon in lastna kopalnica s prho. Vsakemu apartmaju pripada eno brezplačno parkirno mesto.

Economy Studio

Studio za 2 osebi, z zakonsko posteljo, kavčem, kuhinjo, jedilnico in zasebno kopalnico s tušem. Vsakemu apartmaju pripada eno brezplačno parkirno mesto.